Nykøbing FC Herre LF-serie besejrede LUIF i intens kamp

image
Ravnen
19. oktober 2023 kl. 12:50

Den 13. oktober 2023 udspillede der sig en spændende kamp i NFC, da Nykøbing FC's Herre LF-serie-hold tog imod LUIF. Det blev en intens kamp med mål og chancer fra begge sider.

Første halvleg begyndte med Nykøbing FC i medvind, og det var tydeligt, at de ønskede at udnytte denne fordel. Efter kun 4 minutters spil udnyttede Malte Kromann en direkte frisparkschance til at sende bolden i nettet og give hjemmeholdet en tidlig 1-0 føring. LUIF viste dog også deres målskarphed ved at udligne kort tid efter med et flot langskud, hvilket gjorde stillingen 1-1 ved pausen. NFC lykkedes langt henad vejen med rigtige mange ting, men formår ikke at scorer yderligere - selvom, set med NFC briller, så kunne vi godt have scoret et par gange mere, men skarpheden manglede.

Anden halvleg så LUIF få medvinden i ryggen, og de satte pres på Nykøbing FC. Selvom LUIF pressede på, formåede Nykøbing FC's forsvar og målmand, Mads O, at afværge de farlige situationer og holde LUIF fra at score. På den anden side udnyttede Nykøbing FC deres muligheder, og Rune Fjeldsøe scorede ved at kontrollere bolden i feltet og score med en halvflugter. Senere i kampen øgede Jaziel føringen. Han blev sendt i dybden, løb fra sine modstandere, driblede forbi sin direkte markør og sendte bolden i nettet.

LUIF gav ikke op og formåede at reducere til 3-2 ved at score på et straffespark. Men Nykøbing FC holdt fast i føringen og sikrede sig en vigtig 3-2 sejr.

Denne præstation var et resultat af en kollektiv holdindsats, hvor alle 14 spillere gjorde deres bidrag. Der var dog nogle bemærkelsesværdige individuelle præstationer, især fra Jaziel og Gustav Sommer, som spillede en afgørende rolle i kampens udfald. Sejren giver Nykøbing FC's Herre LF-serie-hold selvtillid, når de ser frem til deres næste kamp mod Systofte i "Gryden" på lørdag. Det er tydeligt, at holdet er på rette spor og bygger momentum i denne sæson.