Nykøbing FC Herre LF-serie sejrer over Døllefjelde med 3-2

image
Ravnen
01. november 2023 kl. 09:55

Fredag aften tog Nykøbing FC's Herre LF-serie-hold imod Døllefjelde på hjemmebanen i Nykøbing. Kampen blev et intensivt opgør med et flot resultat for værterne, der sejrede 3-2.

Første halvleg var en bølgende affære, hvor Nykøbing FC formåede at overtage styringen på spillet. Holdet stod solidt i forsvaret og skabte flere chancer, hvilket resulterede i et mål. Rune Fjeldsøe Sørensen scorede det første mål for værterne.

Anden halvleg begyndte på samme måde, med Nykøbing FC i kontrol. De formåede at øge føringen, da Malte Kromann sparkede bolden direkte i mål fra et frispark. Nykøbing FC havde chancer til at udbygge deres føring yderligere, men formåede ikke at få bolden i nettet.

Døllefjelde kæmpede sig tilbage og udlignede til 2-2 med et flot langskud. Kampen lignede en remis, da begge hold stod stærkt defensivt.

Men i det 80. minut lavede Anders Due en præcis aflevering, som Rune Fjeldsøe Sørensen udnyttede til at score sit andet mål og afgøre kampen med cifrene 3-2 til Nykøbing FC.

Sejren var et resultat af en kæmpe holdindsats, hvor alle spillere præsterede på højt niveau. Nykøbing FC har vendt en tidligere negativ stime og har nu vundet tre kampe i træk. Holdet viser tro på deres spil og en vilje til at kæmpe til det sidste.

Nykøbing FC ser nu frem til deres næste kamp på hjemmebane mod NFB, der finder sted den 3. november på kunsten.