Nykøbing FC Kvinder S1 lider nederlag på 1-4 i pokalkamp mod Fredensborg BI

image
Ravnen
07. november 2023 kl. 08:33

Den 31. oktober 2023 stod Nykøbing FC Kvinder S1 over for en udfordrende opgave, da de mødte topholdet fra kvindeserie ØST, Fredensborg BI, i en pokalkamp på Kunsten i NFC. Kampen endte med et nederlag på 1-4 for Nykøbing FC.

Fredensborg BI viste fra kampens start, hvorfor de fører kvindeserie ØST og har udsigt til at rykke op i 2. division. De lagde stort pres på Nykøbing FC med et imponerende kraftfuldt og hurtigt spil, hvilket gjorde tempoet i kampen langt højere end hvad Nykøbing FC var vant til fra serie 1.

På trods af dette intense pres formåede Nykøbing FC at vise, at de kunne konkurrere fodboldmæssigt. Dette blev tydeligt i det 8. minut, hvor de formåede at score efter en hurtig omstilling. Laura Frederiksen, målvogter for Nykøbing FC, spillede bolden til Laura Christoffersen, der derefter sendte Laura Pedersen afsted mod målet. Pedersen afsluttede med præcision og scorede, hvilket førte til en 1-0 føring.

Efterfølgende blev kampen mere lige, men Nykøbing FC formåede stadig at true med farlige omstillinger. Fredensborg BI udlignede til 1-1 på et ripostmål efter en redning fra Laura Frederiksen.

Anden halvleg blev en udfordring, da Zainab Abouraqba modtog en advarsel, og holdet spillede derefter i undertal. Selvom Nykøbing FC havde flere muligheder, endte Fredensborg BI med at score to yderligere mål i anden halvleg, hvilket gav dem en 4-1 sejr.

Selvom resultatet ikke gik Nykøbing FC's vej, viste kampen, at de kunne konkurrere på visse parametre på et højere niveau. Målvogter Laura Frederiksen leverede en bemærkelsesværdig præstation og fik mulighed for at demonstrere hendes kompetencer med flere gode redninger, inklusive et stoppet straffespark ved stillingen 1-2.