Nykøbing FC's Kvinde sjællandsserie sikrede storsejr over Tuse IF

image
Ravnen
29. april 2024 kl. 11:42

Lørdag leverede Nykøbing FC's kvindehold en stærk præstation i Sjællandsserien, da de vandt 10-0 mod Tuse IF på udebane i Tuse. Dette resultat vidner om en dag, hvor samspil og effektivitet var i højsædet for Nykøbing.

Kampen blev åbnet af Laura Pedersen, der scorede det første mål i det 9. minut efter en præcis aflevering fra Sille Aarestrup Rasmussen. Laura fortsatte sin målscoring med yderligere to mål før pausen og assisterede også til de næste to mål. Denne tidlige føring blev grundlaget for resten af kampen.

Efter pausen fortsatte Nykøbing med at presse på, og Laura Pedersen øgede til 0-7 med sit fjerde mål lige efter halvlegens start. Tuse IF forsøgte at reorganisere og spillede mere fysisk, men det forhindrede ikke Julie Koch og Emma-Sofie Riis-Rasmussen i at tilføje flere mål til Nykøbings totale.

Spillet blev styret effektivt fra midterforsvaret af Julie Koch og på midtbanen af Sille Aarestrup Rasmussen, hvilket var nøglen til at opretholde trykket og skabe målchancer. Laura Pedersen's indsats var central i mange af holdets offensive aktioner, og hendes præstation var en stor del af, hvorfor Nykøbing kunne holde spillet i deres favør.

Træner Sonny Rasmussen havde følgende kommentar efter kampen:

- Julie Koch og Sille Aarestrup Rasmussen var sammen med Laura Pedersen stærkt spillende, særligt i første halvleg. Julie og Sille som spilstyrende og Laura som skarpretter

Resultatet på 10-0 er et klart bevis på Nykøbing FC's evne til at udnytte deres chancer og opretholde et konsistent spil gennem alle 90 minutter. Med denne overbevisende sejr bygger Nykøbing FC videre på en positiv sæson og viser deres styrke i rækken.