image
03. december 2020 kl. 09:36

U/14 Drenge Liga 2

Nykøbing FC – Vanløse IF 5-3 (2-1)

Mål: 0-1 (2. min.). 1-1 (18. min.) Sean Spring. 2-1 (23. min.) Jonas Eggertsen. 2-2 (38. min.). 3-2 (42. min.) (straffespark) og 4-2 (47. min.) Marcus Rasmussen. 5-2 (53. min.) Alexander Brønnes Mortensen. 5-3 (67. min.).

NFC sluttede stærkt af og blev en klar nummer to efter Ølstykke FC efter en opvisning mod VIF, der tilføjede hjemmeholdet et nederlag på 5-1 i Vanløse. Det startede også godt for VIF, der kom foran, men NFC overtog dirigentstokken, og Sean Spring udlignede assisteret af Jonas Eggertsen. Mads Larsen bragte NFC i front inden pausen, og efter pausen var topscorer Marcus Rasmussen på pletgen to gange, bl.a. på et straffespark. Frontløberen nåede 19 mål. NFC tabte kun to af 14 kampe og har været imponerende i flere kampe. Mod VIF var det især Mads Larsen, Jonas Eggertsen og Isak Christensen, der satte trumf på, men træner Dennis Numelins trup rummer flere talenter.