image
06. oktober 2020 kl. 13:47

U/14 Piger Liga 2

Nykøbing FC – FC Damsø 6-3 (3-3)

Mål: 0-1 (2. min.). 1-1 (4. min.) Sofie Mølgaard. 2-1 (14. min.) Sofia Øster Dalsgaard. 2-2 (26. min.) 3-2 (28. min.) Simone Lise. 3-3 (29. min.). 4-3 (64. min.) Carolina Fagervold. 5-3 (65. min.) Simone Lise. 6-3 (66. min.) Sofie Mølgaard.

Skabet blev sat på plads efter pausen, da NFC satte tommelskruerne på gæsterne og scorede tre gange uden modsvar. Det meste af kampe var med NFC som klart spilstyrende, men FC Damsø formåede at holde ved i første halvleg med tre scoringer og en lynstart med mål efter to minutter. Carolina Fagervold, Astrid Bonde Hansen og Simone Lise, og NFC bejler til førstepladsen.