27. oktober 2020 kl. 08:35

U/19 Drenge Divisionen

Slagelse B&I – Nykøbing FC 2-1 (1-0)

Mål: 1-0 (32. min.). 2-0 (62. min.). 2-1 (83. min.) Noah Skovgaard.

En god afslutning var ikke nok for NFC mod et godt organiseret bundhold, der nu har kontakt med gæsterne. SBI kom foran 2-0, inden NFC fik reduceret ved Noah Skovgaard på hovedstød, men falstringerne satte slutspurten ind for sent og trods en stærk trup med bl.a. Nikolaj Bonde, Jacob Blach Nielsen, Sebastian Nørlev Andersen og Jeppe Rasmussen i mål blev den en kedelig hjemtur for NFC. Kampen var tæt, men NFC manglede det høje gear i store dele af kampen. Jacob Blach Nielsen og Sebastian Nørlev Andersen var bedst hos NFC.

U/13 Drenge Liga 2

Nykøbing FC – Hørsholm-Usserød IK 7-1 (2-0)

Mål: 1-0 (18. min.) Villads Røn (straffespark). 2-0 (23. min.) William Bringe. 2-1 (36. min.). 3-1 (45. min.) Mads Larsen. 4-1 (47. min.) Marcus Brolund. 5-1 (50. min.) Mads Larsen. 6-1 (52. min.) og 7-1 (59. min.) Tristan Refnov.

Der er intet at stille op i toppen mod det ubesejrede tophold A27 fra Dragør, men storsejren sikrer NFC en god chance for at snuppe andenpladsen. Der var ikke de store udfordringer med at sikre sejren, og falstringerne kom foran 1-0 på et straffespark – hands – ved Villads Røn. Inden pausen øgede William Bringe med sit femte sæsonmål til 2-0, og efter pausen gik det stærkt med fem NFC-pletskud. Justin Apalale, Marcus Brolund og Tristan Refnov, der scorede de to sidst mål, var esserne hos NFC.