image
17. november 2020 kl. 08:48

U/16 Piger Øst 2

Ringsted Pigefodbold – Nykøbing FC 1-5 (1-1)

Mål: 1-0 (17. min.). 1-1 Freja Jensen (32. min.). 1-2 (46. min.) Laura Pedersen. 1-3 (56. min.) Freja Jensen. 1-4 (75. min.) Sille Aarestrup Rasmussen. 1-5 (79. min.) Kamma Parkov.

Så er førstepladsen i hus for NFC, der besejrede en af medbejlerne på en stærk anden halvleg, hvor falstringerne ramte plet fire gange. Hjemmeholdet kom foran 1-0, men topscorer Freja Jensen udlignede, inden Laura Pedersen sørgede for føringen og dermed banede vejen for en stærk periode, hvor NFC udspillede sjælænderne. Freja Jensen var igen i målhumør og nåede op på 19 pletskud med målet til 3-1. Sille Aarestrup Rasmussen, Carolina Fagervold og Madeleine Wilhjelm var fremtrædende hos NFC.