Kampreferat: U17 drenge 2 sikrer storsejr mod Tingsted

Sted: Tingsted
Dato: 13. april 2024
Kampresultat: Tingsted 0 - 4 Nykøbing FC
Målscorere: Kalle (16'), Alexander (26', 75'), Villads Røn (43')

På en strålende forårsdag leverede Nykøbing FC's U17 drenge 2 en imponerende præstation og tog en klar sejr på 4-0 over Tingsted. Kampen, der blev spillet i Tingsted, viste Nykøbing-drengenes dominans på banen, hvor de efter de indledende 10 minutter tog fuldstændig kontrol over spillet.

Tingsted startede kampen energisk og skabte et par tidlige chancer, men uden at formå at omsætte dem til scoringer. Efter den indledende fase overtog Nykøbing FC initiativet og begyndte at presse på Tingsteds mål. Kalle åbnede scoringen i det 16. minut ved at positionere sig perfekt og udnytte et indlæg fra venstre fløj. Kort efter fordoblede Alexander føringen med et spektakulært mål direkte fra hjørnespark.

I anden halvleg fortsatte Nykøbing med at dominere og tilpassede formationen til en 4-4-2, hvilket gav endnu bedre kontrol med spillet og hjalp med at opretholde det høje pres. Villads Røn og Alexander rundede målscoringen af med henholdsvis et direkte hjørnesparksmål og en flot afslutning i kampens 75. minut.

Drengenes præstation var ikke blot en demonstration af deres tekniske færdigheder, men også af deres taktiske forståelse og vilje til at presse modstanderen. Med denne sejr viser Nykøbing FC's U17 drenge 2, at de er en kraft at regne med i deres liga, og de ser nu frem mod deres næste kamp hjemme mod Ringsted.

Tak til alle de fans, der kom og støttede holdet, og vi ser frem til at fortsætte den gode form i de kommende kampe. Flot fodbold og en fortjent sejr på en solrig lørdag eftermiddag!