Sejr til U16 Piger Øst 2 i spændende kamp på Bornholm

image
Ravnen
08. november 2023 kl. 10:01

Søndag eftermiddag var det tid til endnu en spændende kamp for Nykøbing FCs U16 Piger Øst 2. Holdet var taget til Bornholm for at møde Elite Bornholm, og forventningerne til kampen var høje.

Kampen var den afgørende 'finale' mod Elite Bornholm, og begge hold var opsatte på at yde deres bedste. Nykøbing FC pigerne, der havde haft en god optakt til kampen ved at ankomme dagen før på Bornholm, viste vilje og beslutsomhed fra starten.

Som ventet viste Nykøbing FC sig stærkest offensivt og skabte flere chancer end hjemmeholdet. Tidligt i kampen kom de på 0-1, da Ziva Brix Olsen scorede ved et oplæg fra Simone Lise. Anden halvleg bød på endnu en scoring til Nykøbing FC, da Daniella Damgaard øgede føringen til 0-2 med Simone Lise som oplægger.

Bornholm gav dog ikke op og kæmpede sig tilbage i kampen med en scoring, og stillingen blev 1-2 i det 79. minut. Men Nykøbing FC holdt fast og sørgede for at øge føringen til 1-3 i kampens slutminutter, da Daniella Damgaard scorede sit andet mål, denne gang med assistance fra Sofia Øster Dalsgaard.

- Udover scoringerne havde vi afslutninger på stolpe og overligger, ligesom vi havde et par chancer alene med keeperen som desværre ikke blev udnyttet. Summa summarum en meget flot og fortjent sejr til NFC-pigerne udtaler cheftræner Kurt Jakobsen efter kampen.

Kampen sluttede 1-3 i Nykøbing FCs favør, hvilket betød, at holdet er sikret sejren i U16 Pige Øst 2 før den sidste kamp mod Brønshøj/Fix. Nykøbing FC har imponerende 10 sejre ud af 10 mulige, og hele truppen skal roses for deres dedikation og præstationer i forberedelsen og afviklingen af kampen på Bornholm.