Talentholdenes weekend hvor bl.a. U15 vandt en flot sejr

11. september 2018 kl. 10:47

U/19 Drenge Øst 1

B. 1903 - Nykøbing FC 2-0 (1-0)

Mål: 1-0 (16. min.). 2-0 (79. min.).

Med to sejre og to nederlag er cheftræner Brian Rasmussens mandskab kommet nogenlunde fra start, men det kneb med at ramme plet, selv om gæsterne fik overtaget og dominerede totalt. B. 1903-keeperen havde flere store redninger, bl.a. da indskiftede Oliver Dylong fik et par gode tilbud. Det var fjerde sejr i træk til københavnerne, der kun har indkasseret et mål. Mads Schöndorff B. Nielsen, NFC, var banens bedste spiller, men ingen kunne passere den stærke keeper.

U/17 Drenge Øst 1

Nykøbing FC - Sundby BK/Fremad Amager 1-2 (1-0)

Mål: 1-0 (1. min.) Markus Midtgaard. 1-1 (44. min.). 1-2 (59. min.).

Efter 50 sekunder lå bolden i topholdets net, da Markus Midtgaard slog til efter oplæg fra Milas Schwensen, der efter fem minutter havde chancen for at øge til 2-0, men kiksede. Inden pausen havde Milas Schwensen en ny chancen, men skød over, og så slog topholdet til med to mål efter pausen og afgjorde kampen. Det var fjerde sejr i træk for amagerkanerne. NFC burde have øget føringen inden pausen, mens gæsterne overtog spillet efter pausen. Hos NFC var Oliver Baltzer, Jacob Blach Nielsen og Markus Midtgaard bedst.

U/15 Drenge Øst 2

Nykøbing FC - Hvidovre IF 4-0 (0-0)

Mål: 1-0 (37. min.) Julius Jensen. 2-0 (56. min.) Frederik Olsen. 3-0 (58. min.) Peter H. Birkegaard. 4-0 (70. min.) William Hansen.

NFC styrede kampen fra første fløjt, og HIF slap billigt med 0-4. Københavnerne var sjældne gæster foran NFC-målet, og især i kampen slutfase stod der NFC på det hele anført af Frederik Olsen, Peter H. Birkegaard og Nikolaj Høj. NFC kom foran efter pausen, da Julius Jensen udnyttede et perfekt oplæg fra Magnus Johansen, og William Hansen slog sejren fast kort før tid. Emil Fugl er i øvrigt ny assisttræner hos cheftræner Martin Schnack, og holdet er ubesejret.