15. april 2024 kl. 14:37

Sted: Nykøbing F
Dato: 13. april 2024
Kampresultat: Nykøbing FC 2 - 4 FC Helsingør
Målscorere: Nykøbing FC - Valdemar Kryger (9'), Magne Storm (26'); FC Helsingør - Malek Kharabi (1'), Emil Morgan Larsen (11' straffe, 80'), Lorent Selimi (90')

Nykøbing FC's U17 hold oplevede en udfordrende kamp mod FC Helsingør, hvor de trods en hård indsats led et 2-4 nederlag på hjemmebane. Kampen startede med en hurtig scoring fra Helsingør, der bragte dem foran allerede efter 40 sekunder.

Tilskuerne så et Nykøbing-hold, der hurtigt rejste sig fra den tidlige modgang. Valdemar Kryger udlignede med et velplaceret skud efter et flot opspil på venstre flanke, men glæden var kortvarig. FC Helsingør blev tildelt et kontroversielt straffespark kort efter, som Emil Morgan Larsen sikkert omsatte til mål, og bragte gæsterne foran igen.

Magne Storm viste klassespil ved at udligne til 2-2, efter han energisk forfulgte en "umulig" bold og med stor forvirring for Helsingørs forsvar og målmand, fik placeret bolden i nettet. Anden halvleg var en tæt affære uden mange chancer, men Helsingør's topscorer, Emil Morgan Larsen, viste sin klasse med et langskud, der effektivt afgjorde kampen ti minutter før tid. I kampens sidste minut cementerede Lorent Selimi sejren for Helsingør med et mål til 4-2 efter et hjørnespark.

Til trods for nederlaget skal der lyde en særlig anerkendelse til Magne Storm og Sebastian Vestergaard for deres indsats og spil. Selvom det er bittert kun at være ti minutter fra et point mod et tophold, stod holdets indsats mål med udfordringen, selvom det ikke var tilstrækkeligt i denne omgang. Resultatet var retfærdigt, og vi ser fremad med fornyet fokus på de kommende kampe.