U17 Drenge Divisionen: Nykøbing FC sejrede over AC Amager Academy

image
Ravnen
01. november 2023 kl. 09:52

Den 28. oktober 2023, tog Nykøbing FC's U17 Drenge Divisionen-hold imod AC Amager Academy på hjemmebanen i Nykøbing F. Kampen udviklede sig til en intens affære, og slutresultatet blev en 2-1 sejr til hjemmeholdet.

I første halvleg så vi en tæt duel, hvor AC Amager Academy startede stærkt. Nykøbing FC fandt dog langsomt deres rytme og begyndte at presse modstanderen. Første halvleg blev afgjort med et mål fra Nykøbing FC's side. Anfører William Bringe skabte et smukt mål med en soloaktion på venstrekanten, der endte med en perfekt flad aflevering til Oleksandr Kotsiuba, der scorede til 1-0.

Efter pausen fortsatte AC Amager Academy med et massivt pres og havde lange perioder med boldbesiddelse. Nykøbing FC forsvarede sig tappert og øgede føringen til 2-0. Målet kom efter en omstilling, hvor Marcus Rasmussen havde et skud, som blev halvklaret, og Simon Baltzer var hurtig til at sparke bolden over målstregen.

AC Amager Academy gav dog ikke op og formåede at score til 2-1 i det 64. minut takket være Joseph Ddamba Ssendyowa.

En bemærkelsesværdig detalje i kampen var Nykøbing FC's målmand, Amil Begic, der lavede en imponerende redning i det 56. minut ved at stoppe et straffespark og derefter afværge de to efterfølgende forsøg i en utrolig tripleredning.

Der var også nogle standout-præstationer fra holdet, herunder Jeppe Karlssons imponerende løbearbejde og Amil Begic som står en fremragende kamp og holder os foran med flere gode redninger. Og det skal nævnes, at Oleksandr Kotsiuba spillede sin afskedskamp, da han og hans familie flytter til Canada. Denne sejr gav holdet en vigtig selvtillidsindsprøjtning i en stærk og svær række.